Hvilket indbo kan du finde til at gøre hjemmet lige lidt flottere? Du har sikkert allerede noget pænt nips i stuen, du har fået i arv eller af forældrene, da du flyttede ud. Men det er først, når du går på jagt efter ting selv, at du for alvor får skabt en indretning, der afspejler din foretrukne stil. Hvad kan du fx få af møbler til din stue, når vi ser bort fra den oplagte sofa? Her kan du få idéer til produkter.

Find friske træmøbler

treasures.dk kan du finde et stort udvalg inden for brugskunst, der også tæller kreative møbler, du kan introducere i hjemmet for at vise, at du ikke kun har det basale. Fx kunne det være, du skulle live stuen op med en taburet, et træskrin med skuffer eller et konsolbord. Men nu er det selvfølgelig ikke kun form, men også materiale, der er relevant. Fx er mørkt træ og stålstel en god kombination.

Hæng en boghylde op

Hylder at hænge fra væggene er også et godt bud, hvad gælder indbo, du kan bruge til at pryde dit hjem med. Hvis du ikke har den store bogsamling, men alligevel gerne vil give indtryk af, at du er en lille smule belæst, så hæng en hylde op et sted i hjemmet, hvor siddende gæster på et tidspunkt vil få øje på den – og stabl bøger på hylden. Selvfølgelig kan hylderne også være gode til træfigurer mv.

Tænk på vægdekorationer

Apropos det at hænge ting op på væggene skulle du måske tjekke udvalg inden for vægdekorationer. Både fordi du når langt, hvad indretning angår, ved at komme rummets blottede vægge til livs, og fordi vægpynt sjældent lægger beslag på så meget plads som et møbel. Vægstager til levende lys kunne være et eksempel på yndig vægdekoration – og de er noget mere fancy end billige plakater.