Sommeren er den tid på året, hvor mange af os har ferie. Derfor har man også lidt ekstra tid til at lave alt det, man normalt ikke kan finde tid til. Det er derfor også det perfekte tidspunkt til at gå i gang med et nyt projekt. Der findes utallige ting du kan give dig til – prøv at overveje, om der er noget, du altid gerne har ville, men ikke har haft tid til at gøre. Det kan du gøre nu. Hvis du kan lide at bygge, kan du lave ting som en ny terrasse eller måske en bænk til haven. Du kan finde en værktøjsvogn her, som du kan bruge, når du bygger.

Ryd op udenfor

Noget af det man måske ikke kan nå i sin hverdag, er at rydde op udenfor. Det kan både være i et skur, men også bare generelt i sin have. Man kan hurtigt komme til bare at proppe sit skur eller sin have med alle mulige ting, som egentligt ikke hører til der, og så ikke have tid til, at få det ryddet op. Det er der rig mulighed for om sommeren. Her er der for det meste dejligt vejr, og der er tiden til endelig at få det gjort. Overvej om der er noget, du gerne har ville ordne, men ikke har haft tid til – før nu.

Få styr på haven

Man kan måske helt komme til at glemme sin have i de kolde perioder af året, og derfor være lidt på bar bund, når det igen bliver varmt. Prøv så vidt som muligt at få styr på din have, mens du har tiden. Du kan plante blomster, klippe hækken og slå græsset. Sådan kan du finde et nyt projekt, som du kan give dig til i sommerperioden.