Dette indlæg er lavet i samarbejde med den/de hjemmesider, der linkes til.

Hvem vil ikke gerne spare lidt ekstra i hverdagen, uden det går ud over fornøjelser og standard? Det synes vi i hvert fald er en sand glæde, så der er flere penge til alt det sjove. Men hvordan du kan spare på de faste udgifter, fortæller vi dig lige her i denne artikel.

Mange danskere oplever hver måned, at en stor del af deres løn går til faste udgifter. Her taler vi ikke kun om husleje, men også om el, internet og forsikringer. Læs med her og se nærmere på, hvordan du sparer mest muligt på de kedelige udgifter fremover.

El er en sand røver

Ingen bolig kan i dag overleve uden el. Det gælder både i forhold til el i stikkontakterne og muligheden for at bruge køkkenet, som det skal bruges. For vi bruger strøm til langt mere, end hvad vi umiddelbart går og tænker over i hverdagen. Derfor kan det også blive en dyr fornøjelse, hvis du betaler for meget.

Den bedste måde at finde ud af på, om du betaler for meget for el, er ved at sammenligne elpriser. Og her mener vi ikke, at du skal gøre det hele manuelt. Der findes en række forskellige sider, der tilbyder at sammenligne elpriser for dig, så du får det hele serveret. En sammenligning kan gøre godt og give dig et overblik over, hvordan du betaler mindst muligt for el i fremtiden.

Hvad med dine forsikringer?

Der er nok forsikringer at betale hver måned, og er I en familie på mere end to, er prisen endnu højere. Men har du endnu ikke foretaget et forsikringstjek, er det en god idé at gøre det inden for den nærmeste fremtid.

Et forsikringstjek går i sin helhed ud på, at du sammenligner forsikringsselskaber ud fra, hvilke forsikringer du har. Har du forsikringer forskellige steder, vil dit forsikringstjek i særdeleshed være en god løsning. Ved at samle forsikringer det samme sted kan der være mange penge at spare hver eneste måned. Her finder du også online muligheder for at lade forskellige sider gøre det for dig, så du skal bruge minimalt med tid på at undersøge forsikringsmarkedet.

Fornøjelser kan koste dyrt

I hverdagene bruger mange danskere både streamingtjenester, fitnesscentre, spilplatforme og meget andet. Er I en familie med børn, er der sikkert fuld gang i forskellige abonnementer, der i det store hele kan udgøre en stor udgift hver måned. Og måske det ikke er nødvendigt med så mange forskellige tjenester.

Ved at kigge alle tjenester grundigt igennem får du et fuldt overblik over, hvad du egentlig betaler til. Herefter kan du vurdere, om I måske kan undvære nogen streamingtjenester, om du egentlig får brugt dit abonnement til fitness eller noget helt tredje.

Streamingtjenester og andre digitale tjenester bliver for mange usynlige udgifter. Vi bruger det ubevidst, og derfor kigger vi sjældent vores budget igennem for disse. En løsning kan også være at vælge et mobilabonnement med en streamingtjeneste. Her kan I nemlig alle få adgang til den samme tjeneste.