Dette indhold er sponsoreret

 

Til trods for at det har været et tungt og langsommeligt år, har vi alligevel fundet glæder og lyspunkter i mørket. For eksempelvis med bagning og kreative projekter. Danskerne har bagt surdej og strikket veste som aldrig før, og at kreativiteten spirer i år er ikke så underligt. Under kriser bliver vi nemlig ekstra opfindsomme og kreative, og kreative projekter bliver en måde at holde krisen på afstand. Hvis du ønsker at strikke dig ind i 2021, så køb billigt alpaka garn Drops Air hos Yarno.dk.

 

Derfor strikkede vi i 2020

Der var forskellige årsager til, at vi strikkede på livet løs i 2020. En af årsagerne var, at vi var tvunget til at være derhjemme i flere måneder, hvor vi måtte finde på måder at udfylde hullerne fra manglende middagsselskaber og fritidsaktiviteter. Derfor strikkede vi og bagte vi – for at få tiden til at gå. En anden årsag er den adfærd, mennesker har under kriser. En krise er et vendepunkt i tilværelsen, hvor dét man kender bliver vendt på hovedet. Det er ekstremt ubehageligt for mennesker, og kræver lang tids tilvænning. Derfor vil vi gøre alt for at få krisen på afstand, hvilket fordybelsesprojekter, kan hjælpe os med. Det positive udfald er vores konstant udviklende kreativitet, og meget tyder på, at vi kan fortsætte med at udvikle vores strikkeevner i 2021. 

 

Sådan differentierer Drops Air sig fra andre garntyper

Fordi at alle strikker, kan det være tiltrængt at skille sig ud med sine projekter. Er du på udkig efter et anderledes og unikt garn, kan du med fordel kigge nærmere på Drops Air. Drops Air er et fantastisk blødt og luftigt garn, som består af alpacafibre. Drops air er grundet sit organiske materiale temperaturregulerende, og egner sig derfor både til sommer- og vinterstrik. Men bedst af alt… Drops Air kommer i nogle helt enestående farvekombinationer, såsom Salviegrøn, Rød Mursten mix, Søgrøn mix, Tåge mix og Påfugleblå for bare at nævne nogle stykker.

 

Strik som meditation

Foruden at være en måde at få tilværelsen på afstand og udvikle sine kreative evner, virker strikning også meditativt for mange. Det skyldes, at man kan fordybe sig i strikketøjet og får stimuleret andre dele af sanseapparatet, end når man for eksempelvis ser tv. Fordi at vi har fået frataget muligheden for at kramme og røre hinanden i år, har mange af os døjet med hudsult i år. Berøring af bløde overflader kan være medvirkende til at stille hudsulten en smule, da hjernen ved berøring udskiller oxytocin  – kærlighedshormonet – som formindsker stress.