Er du ikke tilfreds med indretningen i din stue? Der skal som regel meget få ændringer til, for at du kan skabe en helt ny stemning og stil i et rum. Derfor kan du her få nogle tips til, hvordan du nemt og overskueligt kan opfriske indretningen i din stue. Det behøver nemlig slet ikke at være besværligt.

Giv dine hvide vægge liv

Det er meget populært at have helt hvide vægge alle steder i huset, men det er langt fra altid det mest spændende. Hvis du gerne vil give din stue noget liv og karakter, er det oplagt at gøre noget ved dine hvide vægge. Du kan gøre meget mere ved dem, end du måske lige tror. Du kan f.eks. beklæde en væg med noget tapet. Der findes nemlig meget fint tapet, som kan give et rum en helt ny fornemmelse. Hos tapetforum.dk kan du finde et bredt udvalg af tapet.

Hvis du vil vælge en endnu lettere løsning, kan du male dine vægge i en frisk farve. Det kan for nogle virke lidt skræmmende at male sine vægge i en ny farve, men det kan altid males over igen, så der er ikke noget at være bange for.

Mal dine gamle møbler

Hvis du har nogle gamle møbler, som du er lidt træt af, behøver du ikke nødvendigvis at skifte dem ud med nogle nye. Du kan nemlig gøre rigtig meget for at opfriske dine gamle møbler. Hvis du f.eks. har en gammel kommode af træ stående, kan du male den i en fin farve, der passer ind i din stue. Derudover kan du give den et par nye greb. Pludselig står du med en helt ny kommode, som kan pynte i din stue. På samme måde kan du give rigtig mange af dine gamle ting helt nyt liv.