Mange tilbringer masser af tid inde i stuen. Det er et oplagt sted at opholde sig i hjemmet. Det er her, man sidder og hygger med venner og familie, og det er her, man slapper af foran fjernsynet eller med en god bog. Derfor er det også vigtigt, at stuen er indrettet på en måde, som gør det mere behageligt at være der. Man bør altid søge efter at gøre stuen så hyggelig og rar som muligt. Hertil kan man nemt skrue mere op for hyggen i stuen ved brug af nogle små, simple tricks. Læs mere for at gå gode tips til at gøre stuen mere hyggelig.

Flotte, bløde vattæpper

Vattæpper er altid utrolig hyggelige at have i hvilket som helst værelse. Derfor hører de i hvert fald til i stuen. Et Vattæppe kan eksempelvis ligge flot på sofaen eller på en stol. Man kan få flere varianter af vattæpper med forskellige farver og mønstre. Hermed kan du købe et eller flere vattæpper, som passer til indretningen af stuen.

Fine puder

Endvidere kan man tilføje et par flotte puder på sofaen, som bestemt kan give et bedre indtryk af stuen. Det er ikke en hemmelighed, at puder generelt er super hyggelige, så dem bør du i hvert fald have liggende i stuen.

Planter

Planter er endvidere end god tilføjelse til stuen, når man gerne vil forbedre udseendet af stuen. Der findes mange forskellige slags planter, som kan placeres forskellige steder i stuen.

Billeder

Det vil med garanti øge hyggen i stuen, hvis man tilføjer nogle billeder af eksempelvis familien i stuen. Det vil give et meget mere hjemligt indtryk af stuen, hvilket altid er virkelig dejligt.

Gulvtæppe

Et fint gulvtæppe bør også overvejes, når man gerne vil gøre stuen lidt hyggeligere. Det er dog vigtigt at finde et gulvtæppe, som passer til farverne og indholdet af hele stuen.