Det seneste halvandet år har været meget forvirrende for mange. Med covid-19 har året både budt på uforudsigelige nedlukninger, men det har også budt på nye overvejelser til vores arbejdsformer.

Du har måske følt, at samarbejdet på dit arbejde har været presset på grund af den lange afstand og de kolde møder på internettet, hvor nærvær og fysisk kontakt for alvor føles forsømt. Samtidigt føler du måske også, at det har været en god øvelse i samarbejde.

Men snart begynder du på arbejde igen, og det betyder, at du kan forberede dig på en omstilling af din hverdag. Men frygt ej – her er tre gode råd til, når du skal på arbejde igen.

Har du styr på dit gear?

Det er vigtigt, at du aldrig går på kompromis med de værktøjer, der hjælper dig det meste af din arbejdsdag. De kan være altafgørende for, hvor træt og udmattende arbejdet bliver for dig, og på samme tid kan de også være en kæmpe lettelse for dig.

De sidste mange år har arbejde og computer været to ord, der næsten aldrig ville kunne skilles fra hinanden. Hvis du er i tvivl om, hvilken computer, der passer bedst til dig og dit budget, kan du her se den bedste chromebook til prisen.

Husk at komme i flow

Flow er ekstremt vigtigt på en arbejdsplads, hvor der tit kan være mange ting, der gør det svært at koncentrere sig til tider.

Du har måske prøvet, at du sidder og tænker, at du er koncentreret uden rigtigt at få noget arbejde gjort.

Der ville du heldigvis ikke være den eneste. Prøv at undersøge dit flow, og gør det bedst muligt for dig selv.

Du kan spare dig selv for meget besvær ved at kende dig selv en lille smule bedre.

Sæt pris på kollegerne

Du skal huske at være taknemmelig over at være kommet tilbage på en arbejdsplads. Du vil med garanti blive mødt med smil og grin, når alle dine medarbejdere får lov til at omgå hinanden igen. Til gengæld kan det være en god idé at overveje et godt alarmsystem til det tomme hjem, så du kan være helt sikker på at slippe for uønskede besøg derhjemme, mens du er på arbejde igen. Alt i alt skal du nyde din start på arbejdet igen og huske at have det sjovt.