Der er noget rigtig afslappende over at have en hobby. Desuden er det fedt med en aktivitet, som du kan øve dig i og hele tiden blive bedre til.

Her får du nogle tips til, hvis du gerne vil blive bedre til at tegne.

Tag et tegnekursus

Det er rart med en hobby som tegning, fordi det gør, at du altid har noget, du kan hive frem, når du har brug for at tænke på noget andet end hverdag, arbejde, skole, deadlines m.m. Du har noget at fordybe dig i. Men hvordan bliver du egentlig bedre til at tegne?

Det er f.eks. en mulighed at begynde på et tegnekursus. Det er en oplagt mulighed, hvis du gerne vil blive bedre og samtidig lære nogle nye mennesker at kende. Typisk er du nemlig en del af et hold med folk, der også ønsker at få nye ”tegneskills”. Det er derfor en god måde at blive en del af et fællesskab på. Du lærer ikke blot noget af din underviser, for du lærer garanteret også noget af de andre på dit hold.

Du kan finde et tegnekursus i kreativt miljø i f.eks. Køge eller København.

Øv dig og prøv nye teknikker

Du kan få rigtig meget ud af et kursus, men du kan få mindst lige så meget ud af at øve dig derhjemme. Det er en anden måde at blive klogere på, men du kan lære dig selv rigtig meget. Specielt hvis du udfordrer dig selv med nye teknikker og tegnestile, udvider du dine kompetencer.

Du kan også finde rigtig mange videoguides og tips online. Du kan sagtens blive bedre til at tegne ved at følge en videoguide derhjemme. Når du gør det tilpas mange gange, mærker du lige pludselig, at du er bedre til at tegne.