Kunne dig og dine kammerater godt tænke jer at begynde på en ny hobby, som I kan være fælles om? Det kan være, at du lidt for tit løber tør for idéer til, hvad I kan lave, når I er sammen – så hvorfor ikke springe ud i at prøve en ny hobby? Hvis du har brug for et par idéer til, hvad I kan kaste jer ud i, så lad dig inspirere af nedenstående aktiviteter, du kan lave med vennerne.

Lær’ at spille poker

Hvis du ikke har spillet poker før, så er det på tide at lære det. Og nu du er i gang, hvorfor så ikke invitere vennerne over for at lære det sammen? Det ligger op til timevis af sjov og venskabelig konkurrence.

Poker og cigarer går hånd i hånd – især til en spilleaften med kammeraterne. Sørg derfor at have en cigar klar til aftenen, hvis du kunne tænke dig at prøve det.

Tag på fisketur

Flere og flere forsøger sig med at lære at fiske. Har du været på fisketur før, så vil du vide, at det er en hobby, der lader dig slappe af og koble fra, alt imens du fanger fisk. Det er en spændende hobby, der lader dig lære og samtidig hygge dig. Lad vennerne tilslutte sig fisketuren og gør en sjov dag ud af det.

Få kvalitetstid med vennerne gennem en fælles hobby

Der er utallige hobbyer, som dig og vennerne kan kaste jer ud i. Det vigtigste er, at I finder en hobby, der er interessant for jer alle. Det vil kun gøre det sjovere, når I er fælles om det og kan dele jeres oplevelser med hinanden. Du er velkommen til at lade dig inspirere af ovenstående eller finde på en helt tredje hobby, som I kan tilbringe timevis på.