Der er nogle bestemte hobbyer, som ofte optages af mænd og nogle, som ofte optages af kvinder. Hvorvidt det er afhængigt af biologi, sociale normer eller traditioner, kan vi gætte længe på. Men uanset så har mænd og kvinder opdelt deres hobbyer længe.

Her er fem typiske mandehobbyer, som du er velkommen til at lade dig inspirere af – og det må du gerne gøre, uanset om du er mand eller kvinde. Men det er måske mest mænd, der kommer til at finde inspiration her.

Fodbold til den sportsinteresserede

Det er typisk mænd, der går op i fodbold. Hvor ofte har man ikke hørt en kvinde klage over at “nu skal manden se fodbold igen”? Det er vildt, som stemningen kan ryge op under en fodboldkamp. Det sker måske særligt, hvis man hepper på sit yndlingshold, eller hvis man ser kampen live. Nogle vælger også at spille på kampe, når de ser dem, fx ved at bruge en leovegas bonus.

Computerspil til nørden

En fed weekend for mandlige computernørder står sikkert på et langt LAN-party. Det kræver lidt opsætning, men man skal jo også sidde ved sin computer i mange timer, så det gør ikke noget! Der ryger nok som regel også lidt øl og junkfood ned sådan en weekend – men sådan skal det være!

Biler

Der er også nogle mænd, der bruger det meste af deres vågne tid i garagen på at reparere eller samle biler. Denne hobby er måske for den lidt mere kreative type. Og så er det heller ikke en helt billig hobby! Men der afholdes markeder rundt omkring i landet, hvor man nogle gange kan være heldig at score billige reservedele!

Golf
Golf er muligvis den mest “typisk mandlige” hobby her på listen. Alligevel synes vi at fornemme, at det oftest er mændene, der svinger golfstangen. Sådan bliver det i hvert fald fremstillet i film og serier.

Motorcykler

Mænd der elsker fart over feltet, nyder måske at fare afsted på en motorkværn. Der er også diverse motorcykeltræfs rundt omkring i landet, som er fede for motorcykelfans at deltage i. Nogle bygger endda deres motorcykler selv, hvilket naturligvis kræver lidt mere ekspertise.