Det kan nogle gange føles kaotisk bare at leve og ånde i den verden, vi kender i dag. Alting skal gå så umådeligt stærkt, og det kan umuligt være godt for hverken krop eller sjæl. Derfor er det måske også naturligt at føle en trang til at trække stikket.

Det er dog langt fra alle, der gør det, før det er for sent, men der findes flere muligheder for det. Det kunne for eksempel være ved at prøve en af disse alternative livsstile bare for en stund.

Fastligger camping

Har du nogensinde været på camping? Det kan være et stort frirum, for det er som om, at tiden står stille på en campingplads. Her er der plads til at lave ingenting.

Hvis det er noget, der tiltaler dig, så skulle du måske give fastligger camping en chance.

Det er faktisk slet ikke kun for pensionister, for du kan arbejde til daglig og så komme hjem til campingpladsen. Det betyder bare, at du hver dag vil komme hjem til et dejligt fællesskab, og så skal du ikke tynges af al den rengøring og vedligeholdelse, som du skulle tage dig af med et stort hus.

Kolonihaveejer

Hvis du stadig vil holde din hverdag ved lige og ikke har mulighed for at bo alt for langt væk, så kunne du også overveje at købe en kolonihave.

Med en kolonihave er der godt nok en have, som du skal passe, men nogle gange kan denne slags forpligtelse blive den rene terapi, fordi du kommer til at arbejde med planter og natur.

Derudover kan du også med et kolonihavehus tilbringe alle weekender og ferier i haven.

Ligesom med fastligger camping så har mange kolonihaveforeninger også ofte et dejligt fællesskab, hvor du både kan deltage og trække dig, afhængigt af hvad du går og har brug for.