Rigtig mange danskere har aldrig hørt om online marketing og begreber som linkbuilding til SEO. Dette på trods af, at online marketing fylder mere end nogensinde før. Har du heller ingen eller kun en mindre viden om disse begreber? Så læs med her.

Hvis du driver en virksomhed eller en organisation af den ene eller anden art, er det især godt at kende til linkbuilding til SEO og online marketing. Det er nemlig nogle værktøjer, som er enormt vigtigt at kende til, hvis man gerne vil have succes.

Hvad er online marketing?

Er du lidt i tvivl om, hvad begrebet ‘online marketing’ dækker over? Når man taler om marketing eller det danske markedsføring, så kan man helt overordnet inddele dette i fysisk og online markedsføring.

Den fysiske markedsføring er den klassiske og traditionelle måde at føre reklame på. Dette er fx vha. skilte og bannere, som er placeret steder, hvor folk for øje på dem. Det er også sådan noget som tilbudsaviser, og det er reklamerne, som kommer i fjernsynet eller i radioen. Denne type markedsføring kender du altså uden tvivl, eftersom du er blevet bombarderet med den hele dit liv.

Online markedsføring er der derimod færre, som kender til. Helt overordnet så dækker online marketing over alle de former for reklamation, som foregår online. Du har sikkert lagt mærke til de reklamer, som er overalt, når du er på internettet. Dog er dette kun den ene og synlige form for online marketing – den anden del er mere skjult og handler om bl. linkbuilding til SEO.

Linkbuilding til SEO

SEO står for Search Engine Optimization. På dansk kaldes dette bare for søgemaskineoptimering. SEO går ud på at sikre dig og din virksomhed eller organisation en høj rangering i søgemaskinen. En søgemaskine er fx Google.

Dette er helt essentielt, hvis du gerne vil gøre dit brand mere udbredt og sælge flere produkter. Jo højere du ligger i Google-søgningen, des flere kommer til at klikke ind på din hjemmeside.

Det er dog her, det bliver kompliceret. For hvordan kan man sikre sig en højere placering i Googles systemer? Det er her, linkbuilding til SEO kommer ind i billedet. Med linkbuilding går du ind og påvirker algoritmerne i Google, som bestemmer hvilke hjemmesider, som får hvilke placeringer. Du kan få hjælp af forskellige firmaer til at komme i gang med linkbuilding til SEO.

Derfor er det vigtigt

Hvorfor er online marketing og linkbuilding til SEO så vigtigt? Det er det, fordi vi lever i en digital verden, hvor internettet fylder en hel del. Hvis du gerne vil have succes, er det ikke længere nok, at du er synlig i den fysiske verden.