Vi er mange, der elsker at indrette vores hjem på ny og få nye ideer til, hvorledes stuen eller soveværelset kan tage sig ud. At indrette kan være en sand hobby for mange, der har øje for at sammensætte farver, tekstiler og møbler, således at alt går op i en højere enhed. Er du i øjeblikket selv i gang med at indrette dit hjem på ny og har brug for et par gode råd til, hvordan du kan komme bedst fra start, så kan du med fordel læse med videre her, hvor vi deler vores viden og erfaring omkring indretning med alle jer indretningsentusiaster.

Et rum bør være fyldt med personlighed

I indretningen af et hvilket som helst rum, er det vigtigt, at din personlighed kan få lov til at skinne igennem. Indretning handler nemlig ikke om altid at følge de stringente regler og skabe rum, der ligner dem i de fornemme boligmagasiner. Nej, så hellere giv den gas med farver og puder, hvis det er det, der giver et godt indtryk af dig og din personlighed. Inspirationen kan sagtens komme fra boligmagasinerne og diverse boligblogs på nettet, men det sidste touch bør komme fra dig.

En måde hvorpå du kan skabe personlighed i din indretning er ved at hive gamle pyntegenstande, ferieminder eller familiefotos frem fra gemmerne og lade dem pryde dit hjem. Således vil ingen være i tvivl om, at de er trådt ind i lige netop dit hjem.

Den røde tråd

I et hjem, giver det en ro i sindet, hvis der er en rød tråd og en mening med indretningen. Brug derfor gerne de samme farver eller materialer i flere af hjemmets rum men på forskellige måder. Dette er med til at skabe et flow i dit hjem, der med ét kan få indretningen til at gå op i en højere enhed. Dit hjem vil endeligt stå knivskarpt for dine gæster, og din indretningsentusiasme vil i den grad skinne igennem.

Hygge er nøgleordet

Vores sidste gode råd herfra er at skabe hygge i sin indretning. Det er aldrig sjovt at træde ind i et hjem, hvor møblerne er stringente og sirligt placeret, så man dårligt nok tør sætte sig ned i dem. Nej, i stedet bør der være hygge i ethvert hjem, og vi kan her anbefale at skabe denne hyggelige atmosfære ved hjælp af de populære SACKit lamper, der kommer i mange størrelser og som kan bruges på et utal af måder – en ægte hyggespreder, hvis du spørger os!