Spotify, Apple Music og YouTube har medvirket, at vi i dag kan lytte til stort set alt den musik vi vil, uden at det kræver andet end et par klik med musen. Det er fantastisk at gå på opdagelse i de nærmest uendelige musikkataloger og finde kunstnere og stilarter, som du aldrig havde drømt om eksisterede. Men det er også vigtigt, at streaming af musik ikke kommer til at betyde, at vi helt glemmer, hvor fantastisk det er at lytte til musik live. De gode minder fra en koncert kan blive hos dig i mange år ud i fremtiden, og derfor skal du aldrig snyde dig selv for en god musikoplevelse!

Book en koncert

Det kan være noget så frustrerende at gå og vente på, at din yndlingskunstner kommer til dit nærområde, når du bare brænder for at se dem og helst i nærmeste fremtid! Derfor kan et godt valg være at gå skridtet videre og selv booke koncerten. Det kan for eksempel være i forbindelse med en fødselsdag, en konfirmation eller en arbejdsbegivenhed, men det kan også sagtens være, at du kan få samlet dit eget publikum blandt andre fans. Du kan booke et væld af forskellige kunstnere på lykkemusic.dk.

Forbered dig godt

Hvis det er dig, der står for at tilrettelægge koncerten, er det vigtigt, at du forbereder dig godt. Når du har booket en kunstner på lykkemusic.dk, kan du for eksempel begynde at tænke på, om du også vil tilbyde drikkevarer og mad til gæsterne. Som arrangør er det dig, der styrer det hele, men det kan bestemt gøre oplevelsen endnu bedre, hvis du og de andre lyttere har mulighed for at diskutere musikken over en øl eller en bid mad bagefter. Uanset hvad skal det nok blive en fantastisk oplevelser med minder, du kan se tilbage på med glæde om mange år.