Det kan være rigtigt svært at finde inspiration til sit næste store hobbyprojekt. Mulighederne er næsten uendelige, og hvordan skal man få valgt det helt rigtige? Det er et meget svært spørgsmål, og det er ikke sådan lige til at finde svaret. Tit når der er for mange muligheder, bliver det meget svært at vælge.

Gå en inspirationstur

Noget der kan give inspiration, er at gå en tur. På turen kan du gå forbi forskellige steder, der kan give dig gode ideer til hvad du kan lave. Det kan eksempelvis være design og handelshuset. Her er der mange forskellige varer, og de kan alle give dig inspiration til dit næste projekt.

Du kan også vælge at gå på et museum. På et museum kan du se på kunstværker og skulpturer og få inspiration gennem dem. Det kan være at du får inspiration til farver, former eller materialer. Det kan være en meget givende proces at gå på museum, og få udvidet ens kunstneriske horisont. Du kan også være så heldig at møde andre kunstnere, som også brænder for deres kunstværk, og det kan være, at de kan inspirere dig til at prøve et nyt håndværk. Du kan også deltage i en workshop, og på den måde få udviklet på dine færdigheder.

Søg på nettet

Et andet rigtigt godt sted at søge information, er nettet. Der er oceaner af ting, som du kan lave, eller få inspiration fra. På nettet kan du også finde rigtig gode hjælpe videoer, som kan hjælpe dig, hvis du gerne vil starte med et nyt håndværk. Det kunne eksempelvis være strikning. Her kan internettet hjælpe dig rigtigt meget.

På internettet kan du eksempelvis finde en masse gode videoer, hvor søde mennesker forklarer helt præcist hvordan du skal strikke. Det er super brugbart, når du skal lære det.