Padeltennis er blevet meget populært de sidste par år, og det er der også rigtig mange gode grunde til. Det er en nyere sport, så hvis du ikke har hørt om den endnu, er der god grund til det. Padel eller padel tennis er en ketsjersport, som egentlig kommer fra Spanien og Latinamerika.

Sporten stammer tilbage fra 1969. Det sjove ved padel tennis er, at banen har mure på alle sider, hvorfor man også bruger dem i spillet. Man spiller stadig over et net med ketsjere uden strenge og med en tennisbold, der dog er lettere og har mindre tryk.

Banen er 20 x 10 meter, og nettet er 88 cm højt. Væggen omkring skal være 4 m høje. Man fik den første padelbane i Fredericia i 2007. Siden da er sporten eksploderet, og du kan finde baner i de fleste større byer. Læs med her og find ud af, hvorfor du skal prøve padel tennis.

Underholdende og mange muligheder

Padel tennis er utroligt sjov, og det kan spilles på alle niveauer. Man spiller altid double, hvorfor det er en god aktivitet for venner. Hvis du er begynder, er det ingen hindring, for padel tennis er nemmere end både tennis og badminton. Desuden får du rigtig mange muligheder ved at bruge væggene, da de inkluderes i selve spillet. Find padeludstyr her, hvis du er blevet nysgerrig på sporten, eller hvis du allerede er en habil spiller.

Mange af udlejningsstederne kan du også leje ketsjer og bolde, hvis du ikke vil investere i det endnu.

Til alle niveauer

Padel tennis er for alle niveauer, og du kan både spille i klub eller ugentligt, men du kan også bare spille med vennerne for sjov. Det er en super oplagt aktivitet at gøre sammen som venner, da det både er underholdende, vil få masser af grin frem, og I kan sagtens blive gode sammen.

Fordele ved padel tennis:

  • Det er nemmere at lave end tennis og badminton
  • Du forbedrer reaktionsevne og reflekser
  • Det kræver mine teknik, så alle kan være med – også børn
  • Padel tennis er ikke så fysisk krævende som tennis og badminton
  • Det er en social sport
  • Bolden bliver næsten altid på banen, hvorfor man nemmere får gang i spillet

Der er ingen grund til ikke at prøve padel tennis! Kom i gang og få masser af underholdning.