Når man er studerende, så kan det virkelig være en udfordring at få økonomien til at hænge sammen. Man får virkelig ikke særlig meget udbetalt, og der er mange, der slet ikke kan holde til at have et arbejde ved siden af. For mange betyder det desværre, at de må lade vær med at bruge penge på nogle af de ting, som de faktisk gerne vil. De fleste ved trods alt godt, at det er vigtigere at have mad på bordet end tøj i skabet. Det er bare en skam, for hvis der er et tidspunkt i livet, hvor man har lyst til at bruge penge på tøj, så er det mens, man er ung. Så er det jo heldigt, at du nogle gange kan få rabat!

Virksomheder vil gerne hjælpe

Der er mange virksomheder, der godt ved, at de ikke får de studerende som kunder, hvis de ikke giver dem noget rabat. Det ændrer dog ikke på, at det stadig også er en stor fordel for den studerende, der får gavn af rabatten. Det kan være, du allerede selv kender til nogle steder, hvor du er vant til at få rabat? Måske du har bestemt frisør, du altid bruger, fordi du får rabat der? Det kan også være, du ofte køber din mad det samme sted fra, hvis det skal gå hurtigt, fordi du kan få studierabat der? Det kan være, at du skal kende til flere steder? Nysgerrig? Så fortsæt med at læse!

Her kan du finde studierabat

Du kan finde studiekort rabat på nettet. Her er der en hel side, hvor du kan finde rabat til forskellige ting. Det kan f.eks. være, at du godt kunne tænke dig rabat på tøj fra ASOS eller NA-KD? Så er det altså noget, som du kan få, hvis du besøger denne hjemmeside. Du får også mulighed for at købe nogle lækre produkter til håret og meget meget mere. Du skal helt sikkert ind og give det et kig!

Fortæl det til dine venner!

Når du har fundet ud af det her, så kan du jo med fordel være den gode ven og sprede budskabet. Som studerende ved du sikkert, at alle studerende elsker at høre om, hvor de kan få rabat henne. Så kan du også være med til at hjælpe dine veninder med at få en ny kjole til den næste fest, I skal til.