Med en professionel hjemmeside får du en løsning, der ikke alene er optimeret til din virksomhed. Den er også optimeret til søgemaskinerne.

Det er ofte sådan at pris og kvalitet hænger sammen. Eller også sagt med andre ord, så får du hvad du betaler for. Det gør sig især også gældende når snakken falder på hjemmesider. Derfor kan vi kun anbefale dig, at få en professionel hjemmeside lige fra starten.

Hvad skal du vælge og hvornår?

Du kan sagtens få lavet en hjemmeside til 3 – 4000 kr. Ja vi er endda stødt på webbureauer, der tilbyder gratis hjemmesider. Men hvad får du for pengene og hvad står der med småt i kontrakten?

Typisk så tager det 4-5 timer, at lave en wordpress installation, trække en købt og færdig designet skabelon ned over wordpress installationen, skifte et par billeder og ligge en ny tekst ind. Og det er præcis hvad du får, når du køber en billig hjemmeside. Samtidig får du også en masse utilsigtede problemer med sådan en side. Det er nemlig sådan, at den færdig designede skabelon der bliver trukket ned over CMS installationen, sælges i massevis. Det betyder, at den indeholder en masse CSS kode, en masse plugins og en pokkers masse javascript som du slet ikke bruger. Det gør hjemmesiden langsom, ustabil og langt mere udsat for, at blive hacket.

I starten af 0’erne så man et hul i markedet for hjemmesider i Danmark. Ud af det sprang webbureauer, der havde deres eget CMS hostet på deres egen server. Du kunne som kunde få en hjemmeside på abonnement og betalte 4-500 kr i måneden for sådan en løsning. Men du var låst fast på både hænder og fødder. Du ejede ikke hjemmesiden, du kunne ikke selv rette på hjemmesiden, og skulle du have noget ændret kostede det kassen. Ville du have f.eks et bookingsystem på siden, kostede det en installationspris samt en abonnements stigning. Efter et par år ville du have betalt ligeså meget for hjemmesiden, som hvis du var startet ud med en professionel hjemmeside. Og du ejede den stadig ikke. 

 

Den professionelle hjemmeside er holdbar

Når du vælger en professionel hjemmeside, får du det samme som ved den billige hjemmeside, bare med omvendt fortegn. Du får en CMS installation typisk WordPress eller Joomla. Der laves en skabelon til din side, men modsat den billige løsning, bliver skabelonen lavet til dig. Alt det overflødige bliver skåret fra, og du sidder tilbage med en løsning, der er lynhurtig, stabil og sikret mod hacker angreb. Ligeså vigtigt så får du en løsning, som er din. Dvs du kan tage din hjemmeside og flytte den hvorhen du vil. Du er ikke bundet på et månedlig abonnement, du skal ikke betale 1000 kr i timen for at ændre et komma i en tekst osv.

For os at se er det fuldstændigt soleklart. Du skal altid vælge den professionelle hjemmeside over den billige løsning. Ja førstegangsydelsen er større, men den tjener sig hurtigt hjem igen.