Er du på udkig efter noget nyt legetøj til din søn eller datter? Så er du altså kommet til det helt rette sted! Lige her kan du nemlig læse meget mere om det smarte GraviTrax, som er et interaktivt kuglebanesystem fra Ravensburger. Med dette GraviTrax legetøj har dit barn altså mulighed for at prøver grænser af med tyngdekraftens love, ved et bygge fede og kreative kuglebaner, som desuden er fyldt med action. Man kan således få de små kugler til at trille hele vejen i mål ved hjælp af henholdsvis magnetisme, kinetik og gravitation, og et sådant GraviTrax sæt vil med garanti give dit barn et smil på læben. Den smarte GraviTrax kuglebane kan desuden udvides til det uendelige, hvorfor bygge-og legeglæden altså også er grænseløs! Lyder det som noget, du kunne være interesseret i at købe til dit barn? Så har du lige her mulighed for at udforske et stort udvalg af de forskellige kuglebanesystemer fra GraviTrax.

Kombinér dit GraviTrax startsæt med udvidelsessæt

GraviTrax startsættet er grundlaget for alle de fantastiske kuglebaner, men det kan dog nemt og hurtigt kombineres med nogle af de mange udvidelsessæt. Således kan den oprindelige kuglebane nemlig opgraderes med ekstra dele, så banen bliver både længere og måske endda mere udfordrende. Med GraviTrax startsættet kombineret med nogle udvidelsessæt bliver det altså hverken større eller vildere, og der er blandt andet mulighed for at lade de små kugler komme gennem loops og katapulter!

Katapulter og loops – action på højt niveau!

Udvid altså GraviTrax kuglebanen med nogle episke udvidelsessæt, som gør din kuglebane endnu mere action fyldt end før. Se eksempelvis udvidelsessættet, der indeholder et loop, som giver ethvert barn mulighed for at vende verden på hovedet i et kort øjeblik. Din søn eller datter skal med denne GraviTrax udvidelse lægge kræfter i at finde ud af, hvor meget kraft, der skal til, før kuglen kommer gennem loopet. Du kan desuden kombinere loopet med endnu et GraviTrax udvidelsessæt, hvorfor du med stor fordel kan vælge katapulten, hvis det er action, der skal være i hovedsædet. Med katapulten er det nemlig muligt at ophæve tyngdekraften, idet kuglerne kommer til at flyve gennem luften på deres vej til mål. Er dit barn således interesseret i at overvinde både højdeforskelle og andre forhindringer i sin GraviTrax bane, er katapulten det helt rigtige valg for jer.