Der er efterhånden mange af os, der er begyndt virkelig at være vant til det her lille hjemmekontor. Vi arbejder hjemmefra, studerer hjemmefra og sådan har vi gjort i et godt stykke tid nu. Vi savner måske også at komme afsted, men lige nu må vi gøre godt med, hvad vi har, og det er altså det lille hjemmekontor. Du mangler dog at se andet end bare dit hjem og de fire vægge, derfor er du gået på jagt efter en ny hobby. Der er heldigvis utroligt mange ting, som du kan gå i gang med, og du kan få noget inspiration til en ny hobby her – både hvis du vil ud i naturen eller lave noget derhjemme, der bare ikke handler om dit hjemmekontor.

Hobby i naturen

Det kan være rart efter mange timer foran en computer og i det lille hjem, endelig at komme ud i naturen. En måde at gøre dette på, er ved at tage ud at fiske. Det kan godt være, at du nu tænker, at lyder som en lidt besværlig hobby, fordi det kræver mange ting, og du har måske aldrig gjort det før. Du skal have fat i noget forskelligt fiskegrej ja, men selvom du ikke har gjort det før, kan det være enormt sjovt at starte på noget nyt. Du kan tage en god ven med, der måske har mere erfaring end dig, og sådan kan i få masser af timer til at gå med ude i naturen.

Male

At male er for mange næsten helt en terapiform. Alle farverne kan symbolisere en følelse, en oplevelse eller noget, som du bare har brug for at komem af med. Du kan blande farverne og få en helt unik farve, og du kan også bare lave noget simpelt, hvis det er det, som du er til.