Nørderi er en fed ting, og noget man kan gøre inden for alle mulige områder. Du kan nørde smykker, du kan nørde bøger, du kan nørde film – eller havearbejde. Nørderi og at være en nørd er et begreb, der dækker din hobby, uanset hvad din hobby af alle utænkelige ting kunne være. Der er dog forskel på, om du er modenørden eller teknologinørden. I hvert fald når det kommer til hobbyområdet og interessante gadgets, du gerne vil have fingrene i.

Teknologinørdens nye gadgets – få fat i de helt rigtige

Hvis du identificerer dig som en af teknologinørderne, så elsker du sikkert at have hovedet i teknologi og interessante ting derom. Det kan være alt fra at have tre servere stående på dit værelse, til selv at lave en solcelle-power bank. Nørderi er sejt, og du skal endelig bruge alt den tid på det, du gerne vil! Hvis din familie ryster på hovedet ad dig, så er det bare fordi, de ikke forstår det. Men et godt sted, hvor du kan finde flere spændende gadgets til din teknologiske samling af nørderi, er smartery.dk, hvor de har alt fra trådløse wifi kameraer til alarmer og sensorer.

Nørderi på dit niveau

På trods af at teknologi er et egentligt ret præcist begreb, så kan der være mange områder inden for det, hvis du dykker lidt dybere ned i hovedemnet. Måske er du mere nørdet inden for computere, og hvordan de fungerer, eller så er du mere nørdet inden for kamera, lys og hvordan de forskellige forbindelser skaber et punkt, hvorfra der kommer elektricitet, så pæren kan lyse dit hjem op. Det er mange spændende tilgangsvinkler til teknologi, og den er da også dybt fascinerende. Tænk, at det er muligt! Hvor utroligt er det ikke? Det er nemt at forstå, at du elsker at nørde inden for teknologi!