Ved dig og dine venner heller ikke, hvad I skal lave? Så er I ikke alene. Dette er nemlig et problem for mange.

Når I mødes en eftermiddag eller har en aftale i weekenden, kan I ofte risikere at bruge lang tid på ikke at vide, hvad I skal give jer til. Det kan virke irriterende og som spild af tid. Heldigvis findes der masser af ting, I kan give jer til, det er bare lige at komme på ideen.

Derfor er der her samlet nogle forskellige ideer til, hvad I måske kunne have lyst til at lave. Nogle af ideerne er mere tidkrævende end andre, og nogle er gratis, mens andre koster lidt. Der er en god variation, så I bør være i stand til at finde et eller andet, I synes kunne være hyggeligt.

6 sjove aktiviteter til dig og dine venner

Her følger de seks forslag til, hvad I måske kunne have lyst til at lave, men der findes endnu flere endnu. Det gælder som nævnt blot om at få ideen.

  • Minigolf. Minigolf er altid en hyggelig og sjov ide. Dog fungerer det bedst, når vejret er godt. Det er en mulighed for, at I kan holde en venskabelig konkurrence og samtidig snakke lidt.

  • Biografen. En tur i biografen er altid hyggelig. I får mulighed for at sidde og slappe af, samtidig med at I kan nyde hinanden selskab, og efter filmen har I så en masse af snakke om.

  • Brætspil. Gennem brætspil får I mulighed af at udfordre hinanden i forskellige discipliner. Det kan blot være almindelige brætspil, som mest afgøres af held, men det kan også være spil med spørgsmål i.

  • Picnic. For at tage på picnic behøver I ikke andet end at pakke nogle snacks og et tæppe og drage afsted.

  • Kongespil. At spille kongespil er god måde at komme udenfor og få noget frisk luft, mens I stadig kan lave noget fælles.

  • Gå en tur. At gå en tur bliver ofte undervurderet og afskrevet som kedeligt, men det er det bestemt ikke. Det er rigtig hyggeligt og en god mulighed for at lære hinanden endnu bedre at kende.

Tag en tur ind i byen

En anden måde, I kan tilbringe jeres eftermiddag på, er ved at tage en tur ind i byen. I behøver ikke nødvendigvis at vide hvorfor på forhånd, I kan blot lade jer friste af de ting, I ser.

Bybilledet er nemlig fyldt med mange reklamer, specielt på reklamesøjler. Det kan være, I ser en reklame for en café, som I beslutter at tage forbi.

Det er derfor, reklamesøjler er så smarte, de kan inspirere til ideer, du ikke selv havde fået. Dog skal de også holde til meget og derfor er det heldigt, at mange er lavet af Glacier AR Safe, som sikrer, at de ikke kan blive slået i stykker, og at de kan holde til vejret.

Så nu mangler du blot at lade dig inspirere af en af de mange ideer.