Dette er sponsoreret indhold 

Mangler du en ny hobby at give dig til, og ønsker du at lære noget produktivt og brugbart, fremfor bare at starte på endnu en ny serie, på din yndlings streamingtjeneste? De fleste har færdigheder i Word, PowerPoint og det nyeste medlem i Microsoft pakken, OneNote.

De fleste holder sig dog i en komfortabel afstand fra det program i Microsoft pakken med det værste ry: Excel. Mange anser det som besværligt, svært at regne ud og nogen ville påstå at det er et afskyeligt program, som ikke fortjener på plads på computer harddisken. Excel har et værre ry end det fortjener. Det er et værktøj som hædres af dem, som har lært at mestre programmet. Kunne du godt tænke dig at blive en haj til regneark og diagrammer? Læs med her og find ud af, hvordan du ikke kun kan lære at bruge Excel helt gratis, men også hvordan programmet kan anvendes i din hverdag.

Udvid din viden om Microsoft pakken

Selvom Excel kan være forvirrende og uoverskueligt for de fleste, som bevidst eller ubevidst åbner for programmet, så ved dem, som har mestret det, at det faktisk ikke er så besværligt, som de fleste tror. Excel er et værktøj, som kan være nyttigt på mange måder, og lærer du at bruge programmet rigtigt, kan du få en masse glæde af dets mange funktioner. Excel kan optimere de fleste arbejdsgange som involverer tal, hvilket er hovedgrunden til at programmet er et fantastisk værktøj. Desuden kan programmet også være behjælpeligt, når du skal holde styr på andet end tal. Det er en ideel måde at danne overblik på. 

Med færdigheder i Excel kan du imponere på arbejdspladsen. Mangler din arbejdsplads en til at få styr på løse tal, eller en til at holde styr på, hvem der skylder hvad til kageordningen, har du nu en excellent mulighed for at vise, hvad du kan præstere. Med et gratis excel kursus kan du nemt få styr på alt det, som du behøver for at kunne imponere med Excel. Læs mere her: https://proximo.dk/excel-kursus-gratis/

Alt det, som du også kan bruge Excel til

Excel er ikke kun nyttig på arbejdspladsen. Med færdigheder i Excel, kan du optimere hverdagens regnestykker. 

Har du børn som går til fodbold og mangler de en til at holde styr på betalinger fra både forældre og andet, kan du med fordel lave et ark i Excel, hvor du kan holde styr på alle betalinger. I samme ark kan du lave et budget for klubben. På denne måde kan du holde styr på både betalinger og budget. 

Samme princip kan du anvende til dit personlige budget eller familiens budget. Excel er et udmærket værktøj til at danne overblik og skabe orden i økonomien. Det smarte ved Excel er, at du kan ændre i variabler uden at skulle bøvle med at lave om i hele regnestykket. Tast blot de nye variabler ind og lad programmet stå for resten. 

Med færdigheder i Excel kan du optimere alle de arbejdsgange som før tog både tid og overskud.