Hvis du mangler et analyseværktøj til alt din data, er Microsoft power BI det helt rige valg for dig, som ønsker et top tunet analyseværktøj. Microsofts globale og legendariske analyseværktøjsprogram Power BI. er et program som giver dig og din virksomhed mulighed for eskalering og optimering gennem din data. Med Microsoft power BI har din virksomhed mulighed for at visualisere data, samt dele unikke data på kryds og tværs af din virksomhed, så alle kan få indsigt i hvilken vej din virksomhed skal hen.

Med Microsoft power BI har du mulighed for at tilføje din rapporter i forskellige apps eller tilføje dem på hjemmesider. Da Microsoft power BI er et af de mest udbredte analyseværktøjsprogrammer i verden. findes der næsten ikke det program, som power BI ikke kan bringe data ind fra. Med andre ord kan du optimere og aktiver din data med Microsoft power BI og anskaffe automatiske opdaterede rapporter og dashboards med et af bedste analyseværktøjsprogrammer i verden allerede i dag.

Et af de bedste programmer som tilpasser sig Microsoft Power BI er Microsoft Excel. Her kan du med lethed skabe et stort overblik og indsigt i din data med Microsoft power BI. Men Microsoft power BI er også utrolig omstillingsparat og tilpasningsdygtig til andre programmer og kan være med til at skabe yderligere analyser og skabe udvikling for din virksomhed. Gennem en anden fortælling så tilpasser Microsoft power BI sig til de fleste behov og her kan du individuelt sætter grænserne for hvor enkel eller avanceret dine rapporter og analyser skal blive. Microsoft power BI kan blive din virksomheds beslutningstager og argumentation for forskellige optimeringsmuligheder samt strategiske samarbejdspartner for hele virksomheden på tværs af alle niveauer.

Skab nye højder med Microsoft power BI

For 12 år i streg er Microsoft power BI blevet kåret til at være det bedste og mest ledende analyse- og business intelligence platform og værktøj af virksomheden Gartner, som er et IT-forsknings- og rådgivningsfirma. Jo hurtigere du tilføjer og strukturer din data, des bedre er det for din virksomhed, så de hurtige kan anvende data’en til at skabe skalering og vækst i virksomheden. Med Microsoft power BI kan du hurtigt og nemt indsætte din data og begynde at skabe overblik i forskellige modeller, og på den måde skabe en nem og gennemskuelig datavisualisering.

Med datavisualisering i Microsoft power BI kan medarbejdere, chef og andre interessenter i virksomhed hurtigt og nemt skabe et overblik over virksomhedens data og alle kan følge med i hvilken vej virksomheden skal. Med andre ord sagt kan du og din virksomhed få rigtig meget ud af at lytte og se på jeres data, som er et af de bedste værktøjer til at skabe optimering i en virksomhed.

Datavisualiseringen i Microsoft power BI kan skabes gennem forskellige modeller og struktur, heriblandt søjle-, pinde-, og cirkeldiagrammer. I dag er det supervigtigt at en virksomhed er en fællesenhed, hvor alle i virksomheden ved hvilken vej de skal gå for at opnå det samlede mål. Der er det også supervigtigt at alle i virksomheden forstår den givne data, og der kommer datavisualisering fra Microsoft power BI ind i billedet.