Efter landet er lukket op igen, så er der kommet flere og flere messer landet over, hvor man kan melde sig til. Her er det aktuelt, at man gør sig nogle overvejelser over, hvordan man gør sig selv og sin virksomhed mest synlig, hvad end man har en stand eller ej.

Hvis du har en stand

Hvis du har en stand, så har du større mulighed for at gøre dig selv synlig på messen. Dette skyldes, at du kan gøre brug af et rollup banner, et banner der hænger eller noget helt tredje, hvor du kan have dit logo og andet vist på.

Når du får lavet det grafiske der skal laves til dine bannere, så er det vigtigt at du tænker over, hvad du gerne vil symbolisere, og hvordan du gerne vil vise det. Så du kommer ud til messen du skal til, og fremviser virksomheden bedst muligt.

Udover bannere, så anbefaler vi også, at du får lavet merchandise. Det kan være små kuglepenne, notesblokke eller andet, som du kan dele ud til de folk som du møder på messen. Ved at få dette lavet, så kan du give dem noget med hjem, så de husker dig og din virksomhed bedre.

Ting der kan bruges med og uden stand

Hvad end du har en stand eller ej, så er der nogle andre tiltag du kan gøre dig, som øger din synlighed til messen du er til. Du kan eksempelvis få lavet T-shirts eller andet tøj, hvorpå du får trykt dit logo og dit budskab, så det ikke er til at tage fejl af.

Derudover kan du få lavet et lækkert visitkort. Dette anbefaler vi på trods af, at de fleste personer gør brug af LinkedIn i dag. Med et lækkert visitkort, så kan du sikre dig, at personen du giver det til kan huske dig, når de kommer hjem fra messen. Et visitkort er noget fysisk og visuelt, som automatisk vil hjælpe dem til at få frisket hukommelsen op, med hvem du er, og hvad du kunne tilbyde.

Hvis du vil gå den ekstra mil ift. visitkort, så kan du få lavet en lille flyer eller et handout, som du kan give til dem du snakker med. I et handout får du mere plads til at fortælle om dig selv, og illustrere netop det du vil, kontra hvis du kun giver dem et visitkort, hvor der er begrænset plads på.