At have en polterabend er en stor del af at blive gift, det er en dag og nat den kommende brud sent vil glemme, fyldt med sjove minder. Er du en af hendes nærmeste veninder, er der ofte en forventning om at du tager teten når det kommer til planlægningen. Dette er ikke altid nemt, men vil du have nogle råd til hvordan du holder den bedste polterabend kan du læse med her.

Uddeleger opgaverne mellem jer indbyrdes

Det første du bør gøre, er at tage kontakt til hendes andre veninder. Her kan det være en god ide at lave en form for sms-gruppe eller lignede, for så nemt som muligt at kunne kommunikere med hinanden. Herefter kan I så uddelegere nogle af de forskellige opgaver mellem jer, således at du ikke ender med at stå med det hele.

Vælg et tema

Efter I har uddelegeret opgaverne, er det en god ide at I har låst jer fast på et overordnet tema, således at der på en eller anden måde kommer en rød tråd gennem hele dagen. Et tema kunne fx være lyserødt, eller noget helt andet og mere personligt.

Sørg for at have planlagt noget underholdning eller en form for aktivitet

Noget andet og meget essentielt for dagen er at I, i fællesskab, brain-stormer nogle ideer til aktiviteter I kan lave. Aktiviteterne er det som danner hele rammen for dagen, og derfor er det også vigtigt at I er kreative. En aktivitet kunne fx være en clairevoyance, hvor den kommende brud kan få noget indsigt om sig selv. I kan også være mere uformelle og arrangere alt fra et twerk-kursus til en times paintball. En anden tilgang I også kan have er at I tænker over hvad bruden synes er sjovt, og så tager udgangspunkt i dette.