Det er fedt at have hobbys, og det er fedt, hvis du har ting, som du går meget op i. Det er ting, som du gerne vil blive ved med at lave, og du har ikke lyst til at stoppe med at kunne lave din hobby. Dog kan det godt være, at du føler, at du næsten ikke har tid til det.

Med et studie eller fuldtidsarbejde, kan det være svært at se, hvor du kan finde tid af til dine hobbys. Det kan være, at du elsker at male, og du altid har gjort det. Hvordan skal du få tid til det?

Bestem dig for, at det er vigtigt

Ligeså snart at du vælger at beslutte dig for, at det er vigtigt, at du kan få lov at slappe af med din hobby, bliver det pludselig nødt til at være en integreret del af din hverdag.

Dog kan der sommetider komme små begrænsninger, der gør det besværligt for dig. Det kan være, at du skal bruge en bestemt maling, der befinder sig længere væk. Det er dog et problem, der er til at løse, fordi du heldigvis kan benytte dig af offentlig transport.

Hvis du kan frygte offentlig transport, fordi du er bange for, at du kommer af det forskellige sted, findes der heldigvis skærme med høj sikkerhed, der viser dig, hvor du skal af, og hvor toget kører hen.

Lav små pauser i løbet af dagen

Det kommer selvfølgelig an på, hvad du laver i din hverdag. Men det kan være en god idé at lave små pauser i løbet af din dag, hvor du kan lave din hobby.

Det kan være:

  • Lige efter morgenmaden

  • 10 minutter pauser, hvor du kobler af

  • En stor pause på 30 minutter

Du sætter hermed tid af til din hobby, og du får slappet af.