Shopify er på få år blevet en af verdens mest populære platforme til eCommerce – og ikke uden grund. Shopify blev grundlagt i 2004 og med deres nu mere end 380.000 webshopejere, er det altså ikke en ubetydelig platform.

Samtidig flytter flere og flere eksisterende webshopejere over på platformen og væk fra ældre outdatede løsninger, der ikke forstår at forny sig. Shopify’s webshopløsninger er stærkt fokuseret på at gøre det nemt at være webshopejer og er under konstant udvikling.

Hvad er Shopify?

Shopify er webshop løsningen, der er bygget udelukkende til ecommerce iværksættere, der hele tiden udvikler deres platform, så det konstant bliver lettere at drive ecommerce. Med Shopify er det muligt at have en webshop løsning, der er meget nem at administrere og drive. Det betyder at det ikke kræver ret meget at komme i gang på platformen – det er så intuitivt, at der ikke er langt fra tanke til handling. Samtidig er der lavet et hav af integrationer og apps til platformen, så det virkelig er nemt at justere løbende med behovet ændres.

Shopify er en såkaldt “Software as a Service” løsning, der tilbyder en software til at lave en webshop og bruge deres shopping funktion til at sælge, sende og administrere sine produkter. Når man bruger Shopify får man også adgang til et flot designet panel, hvor det er nemt at tilføje produkter, behandle ordrer og vigtigst af alt se et dashboard, der giver indsigt i dataen fra webshoppen.

Hvad koster Shopify?

Én af det ting, der selvfølgelig har betydning når man overvejer hvilken webshop løsning, der er den rigtige, er prisen. På den måde kan du også bedre vurdere om det giver økonomisk mening at starte op i Shopify eller skifte over fra en eksisterende løsning.

Shopify har forskellige priser og de har forskellige trin alt efter hvad behovet er. På den måde henvender Shopify sig også til både helt nystartede webshops og til de store erfarne webshops. Først og fremmest har du 14 dages gratis trial, så du på den måde har mulighed for at få en fornemmelse med webshop løsningen inden du endeligt beslutter dig.

Når din 14-dages prøveperiode er overstået har du mulighed for at vælge mellem pakkerne “Basic Shopify”, “Shopify” and “Advanced Shopify”. Priserne varierer fra hhv. $29, $79 og $299 alt efter hvilken pakke du har behov for. Derudover findes Shopify Enterprise, der er lavet til større webshops med stor omsætning. Shopify priser er baseret på at kunne møde alle uanset niveau.

Det gør Shopify’s webshop løsninger til det oplagte valg uanset om du er ved at starte en webshop op eller ønsker et bedre alternativ til din eksisterende platform.