Dette indhold er sponsoreret

En aften med drengene er ofte den bedste måde at slappe af på efter en hård dag eller en hård periode. Det er med til at skabe minder og minder er det man som menneske skal have flest af, når man er blevet gammel. Det er dem man kigger tilbage på med stor fryd, og derfor er det vigtigt, at man får en masse af dem. 

For at få en god drengeaften, som ikke minder om en firmajulefrokost, kan man blandt andet overveje at finde på et tema, og frabede en almindelig dresscode. Ofte når man holder firmajulefrokoster kan det ose af poloer og firmatøj fra blandt Y-design, som på trods af den gode kvalitet, ikke får en i festhumør. 

Drengeaftener kommer i forskellige former 

Der findes mange forskellige måder at holde en drengeaften på, og det varierer fra gruppe til gruppe. Det vigtigste er at man finder den form eller de former, som passer bedst til jer. Her kan det være en god ide – selvom mænd ikke er så gode til det – at tale om det. Få talt om hvad man ønsker at lave og hvordan man bedst opnår en god drengeaften. Hvad indebærer en god drengeaften for jer? Er det et spil pool en nogle bajere i et par timer? Er det en hel dag med gokart og stripper? Det er op til fantasien, og det gælder bare om at finde det som passer til gruppen. 

Hav det fast i kalenderen 

Det næste trin, som ofte er det sværeste for os drenge, er at have noget fast i kalenderen. Hvis man først efterlader det til at man spontant skal finde på noget, sker der ofte en af to ting. Der bliver mange frafald, da man også har andre ting i livet end bare gutteren – selvom det ikke burde være sådan. Og den anden ting er at man får en mindre planlagt aften, som falder lidt til jorden på grund af manglende planlægning. 

Et godt råd – strukturer det om noget 

Et godt råd til en god drengeaften kunne være at strukturere det konstant om en fast begivenheden. Det kan være en god fodboldaften, hvor man en gang om måneden mødes om lørdagen til at se fodbold. Maden bliver lige opgraderet en smule, og man kan få lov til at mødes om formiddagen til de tidligere kampe og kæle for maden til man skal se de store kampe senere på aften, mens man spiser lækker mad.