Mange mennesker antager, at det er en umulig opgave at rejse med børn. Derfor vælger mange at vente til, at børnene bliver ældre, og det bliver en smule nemmere. Men det betyder ikke, at du ikke kan rejse med børn. For det kan du nemlig sagtens. Her finder du tre tips, der hjælper dig med at få en vellykket rejse med børn.

  1. Vær realistisk

Hvis du rejser med en baby, der sover tre gange om dagen og ikke kan falde i søvn på farten, skal du ikke planlægge dage fyldt med aktiviteter. Du vil kun blive skuffet og frustreret. Det betyder dog ikke, at du ikke kan have en god ferie. Bare sørg for at have din babys behov i tankerne.

  1. Start i det små

Hvis du er nervøs for at rejse med et eller flere børn, kan du vælge at starte i det små. Du behøver for eksempel ikke at tage halvvejs rundt om jorden første gang. I stedet kan du tage på camping Midtjylland eller på camping et andet sted. Det kan også sagtens være en rigtig hyggelig familieferie.

  1. Lav en pakkeliste

At pakke til børn er ikke lige så simpelt som at pakke til dig selv. Babyer og børn har bare brug for flere ting. Du bør lave en pakkeliste, så du ikke glemmer noget. Start med at lave listen i god tid, så du løbende kan skrive ting på, hvis du kommer i tanke om noget. Det vil du takke dig selv for.