Weekenden er noget, som de fleste af os ser frem til. Så er der nemlig tid til at være sammen med familien, ordne diverse praktiske ting samt slappe af foran fjernsynet. Det er alt sammen meget godt, men det kan også være en god idé at komme lidt væk fra dagligdagens trummerum. Så skal du lave noget spændende i weekenden?

Forslag og idéer til aktiviteter i weekenden

Er du helt tom for idéer i forhold til, hvad du kan lave af spændende ting i weekenden? Så kommer der en række forslag og idéer herunder. Brug dem eller find inspiration til, hvad du har lyst til at lave.

Tag hele familien i en dyrepark

Har du små børn, er det ikke så nemt bare at tage af sted alene for at lave noget spændende i weekenden. Men det betyder ikke, at du ikke kan have det sjovt alligevel. Du kan eventuelt pakke bilen, tage bussen eller toget til den nærmeste dyrepark. Det er som regel et stort hit for både børn og voksne. 

Få brugt masser af energi på en klatrebane

Er du og familien vilde med fysiske udfordringer, så er et besøg i en klatrepark sikkert lige noget for jer. Her kan I komme op i højderne for at se, hvor gode I alle er til at komme gennem en klatrebane.  

Hyg med frokosten i skoven

Ønsker du ikke, at weekendens aktiviteter skal koste noget, kan du tage frokosten med i skoven. Der er meget at lave i en skov, så hverken du eller resten af familien kommer til at kede jer. Når I trænger til en pause, finder I bare den medbragte frokost frem.