Når sommeren er over os, er der mange hyggelige ting, vi kan lave. Det kan være svært at finde på nye idéer til sysler. Læs med her og få inspiration.

Gå i gang med et strikkeprojekt i lækkert mohairgarn

Mohair er et lækkert garn, der ofte bruges til at strikke bluser og trøjer med. Det er dog ikke det eneste, man kan bruge mohairgarn til. Man kan sagtens bruge det til at strikke huer, vanter eller sokker. Mohair er især godt at bruge om vinteren, da det er varmt og blødt. Derfor er det perfekt at gå i gang med et strikkeprojekt i sommeren, så projektet er klar til vinteren. Derudover er det også et meget slidstærkt garn, så man behøver ikke at bekymre sig for, at tingene går i stykker hurtigt. Du kan finde det lækreste mohairgarn fra Mohair By Canard i mange forskellige farver – lige fra de helt klassiske farver som sort og grå til mere spraglede farver som pink og gul.

Mal på sten du har fundet på stranden

Hvis du finder en sten på stranden, som har en fin form og/eller farve, kan det være en idé at male den. Dette giver dig mulighed for at bruge din kreativitet og lave noget unikt. Du skal dog være opmærksom på, at der er nogle ting du skal overveje, inden du begynder at male på stenen. For det første skal du sikre dig, at stenen er ren. Ellers kan det give dine malingfarver et grimt udseende. For det andet skal du have fat i noget specielt maling til sten.

Lav en hyggelig picnic i parken eller på stranden

En af de hyggeligste ting man kan lave, er at tage på picnic. Dette behøver ikke at være en stor og dyr picnic, men det kan sagtens være en hyggelig picnic for to personer. En af de bedste ting ved picnics er netop, at man kan spise udenfor i det fri – og nyde naturens smukke omgivelser. Hvis man bor i byen, så kan dette være en tur i parken med nogle hjemmelavede madpakker eller et stykke kage. Hvis man bor tættere på stranden, så kan dette sagtens være en dagstur til stranden med solcreme, badetøj og hjemmelavede madpakker. Uanset om man er til park eller strand, så er der masser af muligheder for at finde det perfekte picnicspot.

Der er mange hyggelige sommersysler at vælge imellem. Her er tre af dem, der forhåbentlig kan give dig inspiration og gøre din sommer endnu bedre.