For at holde kroppen sund og rask er det vigtigt, at vi får motion et par gange om ugen. Er du ikke just fan af at gå i fitnesscenter, og har du svært ved at holde motivationen til hjemmetræning? Så dyrk din motion udenfor i den friske luft! Læs med her om forskellige slags udendørs træning.

Hvis du elsker fart

Nogen synes, at det er rigtig fedt at få pulsen op og virkelig mærke, at man lever. Hvis du er fartglad og godt kan lide at føle dig helt fri i naturen, så kunne cykelsport være noget for dig. Er du til eventyr og terræn, kunne du prøve at køre på mountainbike. Racercykel kunne også være oplagt, hvis du mere er til lange distancer med udholdenhed i smukke omgivelser. Billige racercykler kan du sagtens finde på nettet og hurtigt komme i gang med træningen. Mærk suset når du virkelig kommer op i fart på racercyklen, og nyd hvor vidt omkring du kommer. Det kan være mere motiverende at cykle i smukke omgivelser, end det er at hoppe på cykelmaskinen i et fitnesscenter.

Stille og roligt

Måske du ikke er så vild med fart og adrenalin, men stadig foretrækker at komme udenfor med din træning. Hvis du skal have pulsen op, så kan lange gåture, gerne med lidt udfordrende terræn, være en rigtig god træningsform. Man kan også findes udendørs træningsbaner, hvor man kan træne sin styrke og balanceevne. Derudover kan man også altid tage en yogamåtte med under armen og nyde en fantastisk yogasession ude i skoven, ved havet eller langs søbredden. Det styrker både det fysiske og mentale helbred og kan hjælpe med at bringe lidt ro ind i en ellers travl hverdag. Det handler bare om at prøve lidt forskelligt af, indtil du finder dét, der passer til dine behov.