Arbejder du i et firma, hvor du står for at holde en masse møder, kurser og virtuelle events? Så kan det være, du søger de rette rammer for disse, for det er ikke altid lige let at holde det ellers skarpe og professionelle udtryk, når man sidder på sit hjemmekontor.

Ingen begrænsninger

Optimerer du rammerne for de online arrangementer, fastholder du højst sandsynligvis publikummets opmærksomhed og motivation meget mere end ellers. Studio1b.dk er en virksomhed, som har oprettet et loungestudio og et eventstudio. Konceptet er, at de har al teknikken og de fysiske rammer, mens dit ansvar er at have styr på selve budskabet og eventets forløb. Du kan bruge det til både undervisning, kurser, salgsmøder, foredrag, konferencer, webinars og et utal af andre virtuelle events. Hvis du vælger at leje et studio dér, vil din kommunikation fremmes betydeligt, fordi det er en effektiv og professionel måde at håndtere netop kommunikation på. Det er den perfekte måde at holde virtuelle møde med fx udenlandske afdelinger på. I disse studier kan man udover de fysiske rammer også inkludere Powerpoints, Kahoots og lign., og det kan uden problemer integreres i videoopkald over Teams, Zoom, Skype m.m.

Loungestudio

Loungestudiet målretter sig primært præsentationer eller webinars af en mindre størrelsesorden. Det er indrettet som et typisk TV-studie og indeholder to stole. Tilhørende er tre robotkameraer, tre mikrofoner og comfort monitor. Mere kræver det ikke at skabe en optimal vej til deltagernes skærme.

Eventstudio

Eventstudiet henvender sig derimod til de større præsentationer og arrangementer. Hvor loungestudiet minder om et TV-studie, minder eventstudiet om et nyhedsstudie. Det er stort, og på den store LED videovæg kan stort set alt, hvad der ønskes, fremvises for at understøtte eventets indhold. Med til eventstudiet hører broadcast kameraer, mikrofoner, kontrolrum og alt andet, der er behov for i et studie af den standard og størrelse.