Hvis du er bosat på en landejendom, så vil du højest sandsynligt også være omringet af et skønt og berigende dyreliv, som for mange er en væsentlig faktor ved at bo på landet. Hvis du af person er vild med smuk natur, så kan det være helt fantastisk at se hvordan vilde dyr og fugle kommer helt tæt på, samt at se deres færden i den vilde danske natur, som har meget at byde på. Men kender du alle arterne, som er hvor du bor?

Et vildtkamera kan mere end du tror

Hvis du er en ihærdig jæger, så har du måske allerede et vildtkamera, da det for mange jægere er et skønt værktøj. Et vildtkamera, til dig som ikke ved hvad dette er, er et kamera med en selvudløser, som kan holde til at være monteret udenfor. Du kan derfor placere dette i hegn eller andet natur, hvor du har en formodning om at ræve, fasaner, rådyr og andet passerer forbi og på denne måde få nogle unikke billeder af dyrene.

Dette kan både være en fantastisk måde at blive klogere på dyrene på din jord, men som jæger kan det også være en smart måde at få indsigt i hvilken buk der er til afskydning i den kommende jagtsæson. Det kan altså med andre ord være et godt værktøj til at regulere bestanden efter alle kunstens regler. Udover at det benyttes som et værktøj til jagten, så kan det være rigtig skønt at se de naturskønne optagelser (et vildtkamera kan ofte tage korte videoer også).

Der sker meget inden for vildtkameraer

Der sker rigtig meget indenfor den teknologiske udvikling, hvilket selvfølgelig også har en indvirkning på et vildkamera samt dets funktioner. I rigtig mange vildtkameraer, samt nogle af de første på markedet, så var det et krav at man fysisk var ude at skifte et lille memory stick for derefter på computeren at se billederne, som i perioden var blevet taget.

I dag er det muligt at få vildtkameraet til at sende billederne automatisk til din telefon, således at du får billedet i samme minut, som dyret passerer kameraet – det er rigtig smart. Disse er dog stadig lidt dyre, men det kan helt bestemt godt være pengene værd.