Du har helt sikkert hørt om golf, men har du hørt om stigegolf? Hvis ikke, så læs med her. Stigegolf er nemlig et fantastisk sommerspil for hele familien, som helt sikkert er værd at give sig i kast med.

Et spil for hele familien

Sommeren nærmer sig med hastige skridt og det er tid til at finde havemøbler, grill, parasol og havespil frem. Du har måske allerede klassiske havespil som petanque, kongespil, stangtennis og kroket liggende og vente i haveskuret, men hvad med stigegolf? Stigespil er et ideelt havespil til hele familie. Det smart ved stigegolf er, at alle kan være med – uanset alder.

Stigegolf er et forholdsvis nyt spil, som så dagens lys første gang i San Diego i Californien i USA. Her blev spillet lystigt spillet på Californiens flotte strande.

Alle kan være med

Når sommeren og varmen kommer, elsker de fleste at spille hyggelige og sjove havespil ude i haven, mens der grilles. Når hele familien er samlet, er stigegolf et ideelt havespil at vælge, da alle – uanset alder – kan være med. Stigegolf egner sig således både til små børn og ældre, da der ikke er store krav til mobilitet eller erfaring. Alle kan med andre ord være med!

Stigegolf i træ

Stigegolf fås i forskellige udgaver, af forskelligt materiale og i forskellige prisklasser. Det billigste spil stigegolf er som regel lavet i plastik, mens de lidt dyre udgaver er lavet i træ. Det anbefales at vælge sit stigegolf sæt i træ, da de holder bedre og længere end dem i plastik. Hvis du vælger et kvalitetssæt i træ, kan det sagtens holde i mange år og til mange spil i haven.

Det smart ved at vælge et stigegolf-spil i træ er, at det let og hurtigt kan skilles ad uden brug af værktøj, så det kan stilles ind i skruet eller garagen, når sommeren er ovre.