Er du heldig nok til at blive inviteret til babyshower hos en af dine veninder eller et familiemedlem, er det en uskreven regel at du også bør tage en eller anden form for gave med til de kommende forældre. Dette er ikke altid nemt, men faktisk er der mange forskellige gode måder at gribe en gave til et babyshower an på.

Tænk praktisk og giv dem noget de kan få brug for såsom tøj

Det første du kan gøre, er at tænke praktisk, her sætter du dig ind i hvad parret kan få brug for til barnet. Dette er typisk ting såsom børnetøj eller andet tilbehør til barnet. Der findes mange forskellige mærker, men konges sløjd er særligt kendt for deres høje kvalitet. Du kan finde et stort udvalg af konges sløjd her. Husk også at det ikke altid er så vigtigt med størrelsen, idet et barn i den alder vokser hurtigt, så de vil helt sikkert kunne bruge alt tøj på et tidspunkt.

Giv en gave som giver parret mulighed for at tilbringe noget tid sammen

En anden tilgang du også kan have, er at du kan give parret en gave som giver dem mulighed for at få noget tid sammen. Dette kunne fx være en tur i biografen, et spaophold eller noget helt tredje. Det vigtigste er at gaven giver parret mulighed for at slappe af sammen.

Køb noget fint legetøj til barnet

Til sidst kan du også vælge at købe noget sødt legetøj til barnet. Her skal du dog huske på at det mange gange kan være en god ide at købe legetøj i træ fremfor plastik. Herudover er det også være en god ide ikke at købe for småt legetøj såsom fx Lego, idet børn i den alder tager alt i munden.