Vil du gerne forkæle din bedstefar med en rigtig god gave til fødselsdag eller jul i år? Eller leder du efter en gave fra dine børn til deres bedstefar? Lige meget hvad kan det være svært at finde på, hvad du skal give ham i gave. 

Mange bedstefædre kommer ikke med en ønskeliste til hverken fødselsdag og jul, så du skal selv finde på noget. Mangler du inspiration til, hvad du kan købe i gave, finder du flere gode gaveidéer her.

Gaver til bedstefaren

Hvis du er på jagt efter en gave til en bedstefar, så kan du overveje at give ham en af følgende gaver:

  • En oplevelse –

    En oplevelse er altid en god gave. Er gaven fra dig selv, så kan du give en oplevelse, som I kan lave sammen. Det kan være alt lige fra et flødebollekursus til et restaurantbesøg. Hvis gaven er fra dine børn til deres bedstefar, så kan du finde på en oplevelse, som han vil elske at have sammen med børnene.

  • En julekalender –

    Har bedstefaren fødselsdag tæt på jul, eller fortjener han bare en god gave, så kan du vælge at give ham en julekalender. Det kan eksempelvis være en julekalender portvin. Det er den oplagte kalender, hvis han er vild med portvin.

  • Et fotoalbum –

    Et fotoalbum er helt sikkert en gave, der vil falde i god jord. Det er den perfekte gave fra dine børn til deres bedstefar. Fotoalbummet kan nemlig være fyldt med billeder af hans børnebørn. Herved kan han kigge på alle de skønne billeder, når han har tid og lyst.