Byd hyggen ind med en god børnebog, som du og dine børn kan udforske sammen. Vores udvalg i børnebøger spænder vidt og bredt, og uanset om du og dine børn vil kaste jer over de samme børnebøger, som du måske kender fra din egen barndom eller I sammen vil give liv til en af de helt nye børnebøger, så har vi de bedste børnebøger til jer. Vores udvalg indeholder alt fra let læs bøger til pegebøger, så der både er til dem, der selv er begyndt at læse og dem som får læst højt. Om det er klassiske børnebøger, nyere børnebøger, børneeventyr eller rim og remser, der bliver nydt hjemme hos jer, så kan I finde lige netop det, I nyder at opleve sammen. 

Tag sammen på eventyr med H. C. Andersen

Du kan tage dine børn med på en rejse ind i en eventyrlig verden. Et godt eventyr er perfekt som godnathistorie eller til en god historie fortalt mens i sidder sammen under tæppet i sofaen. En samling med 12 af de kendte og elskede eventyr af Hans Christian Andersen garanterer jer en god tid sammen, som helt sikkert drager jer ind i en masse skønne fortællinger. Med illustrationer de mange karakterer som eksempelvis den grimme ælling og Tommelise, så vil fantasien helt sikkert blive sat i gang mens, historien udspiller sig. 

Tæl, tegn, find og lær med Gurli Gris 

Er dine børn også helt vilde med Gurli Gris, så vil bogen helt sikkert være hit hjemme hos jer. Gurli Gris tager jer med på en masse sjove opgaver, der kan løses med den medfølgende magiske tusch, der kan viskes ud, så der kan tegnes og skrives igen og igen. Det giver en perfekt mulighed for dit barn til når færdighederne i at tegne og skrive er under udvikling. Med både forbedringer af finmotorikken og en masse sjov med Gurli Gris og vennerne er bogen perfekt til mange timers underholdning. 

Føl, rør og lyt med en masse bøger til tidlig læring

Måske har du bemærket at dit barn har en særlig interesse i noget helt bestemt. Om det er dinosaurer, store maskiner, som lastbiler og traktorer, dyr eller noget fuldstændig andet, der fanger dit barns interesse, så er der mange muligheder inden for bøger, der fokuserer på tidlig læring. Vi har bøger, der indeholder realistiske illustrationer med seje rør- og føl-effekter. Effekterne sørger for at bøgerne bliver levende og så er perfekte til at stimulere dit barn på bedst mulige vis i den tidlige læringsfase.