Når indendørslivet rykkes udenfor i sommermånederne, giver det også gode muligheder for at have det sjovt med nogle af de mange gadgets og fedt udstyr der findes til nogle gode timer i haven. Her kommer der et par eksempler på hvordan du kan udnytte det gode vejr og sæsonen, til at skabe nogle gode stunder i haven sammen med dem du holder af.

At samle familie og venner om et godt måltid

En af sommerens helt store glæder er at kunne samles udenfor i varmen til en middag i det blå. Her kommer grillen også til sin ret i haven, når mulighederne for at lave et lækkert måltid er så mange, når du tager madlavningen ud på grillen. Eksempelvis kunne en napoleon grill være samlingspunktet under madlavningen i haven, når familien og vennerne skal samles i de lyse sommeraftener.

Spil og aktiviteter til alle aldre

Hvis familien er vild med konkurrencer, så bør I helt sikkert undersøge nogle af de muligheder der er for spil og aktiviteter i haven om sommeren. Mange sommerspil til udendørs brug har et element af vand, som især børn er fan af. Til alle aldre findes der også andre former for aktiviteter og spil som hele familien kan have det sjovt med. Det kan enten gøres simpelt med et lille mål til at spille boldt i baghaven, eller med opsætningen af en midlertidig pool som I kan nedkøle jer med i varmen.

Loungestemning i haven

Når det bliver senere på dagen, kan det være dejligt med et sted i haven, hvor der er plads til at afslappe i skyggen sammen med familie og venner. Med nogle loungemøbler, hyggeligt lys og eventuelt noget tagoverdækning, kan I forlænge aftenerne udenfor. Her kan I altså skabe et specielt område i haven til udendørshygge.