Der er et utal af forskellige måder at holde en polterabend på. Gennem tiden er der blevet hold vildt mange forskellige polterabender, som hver har haft sin helt egen charme. De har alle sammen haft noget at byde på, og det er som regel også sådan, at det hænger sammen. Man er sammen for at fejre noget og være i godt humør – det er en cocktail, som næsten altid holder.

Én lidt alternativ, men helt sikkert sjov og underholdende måde at holde en polterabend på, er ved at holde det i en klatrepark. Der er som sagt ikke nogen begrænsninger for, hvordan man skal afholde det – det er udelukkende op til en selv. Det kunne derfor være en rigtig god ide at prøve kræfter med en klatrepark for at få god underholdning i forsamlingen. Er du fra det fynske eller jyske, kan du holde en actionfyldt polterabend i en af vores klatreparker i Vejle eller på Fyn – Book her.

Lidt af det hele

I en klatrepark er der god mulighed for at få lidt af det hele. Med det menes der, at man, mens man klatrer rundt i parken, både har mulighed for at være aktiv og at snakke med hinanden og have det sjovt. At være aktiv samtidig med, at man har det skægt sammen, plejer at være en super god kombination, som man sjældent går galt i byen med.

En lille ting man dog skal være en smule ekstra opmærksom på ved en klatrepark er vejret. Hvis man vil have en god oplevelse i en klatrepark, er det en forudsætning, at vejret er godt. Det er vildt svært at få en god oplevelse i en klatrepark, hvis det enten er hundekoldt eller stormer og regner. Hvis vejret er sådan, bliver man lynhurtigt træt af situationen, og man har ikke rigtig lyst til det.