Nu er sommeren her og det betyder, at det er tid til at komme ud på vandet med båden. Men det er måske et stykke tid siden, den har været i gang sidst. Det er jo trods alt et år siden, det sidst var sommer. Derfor skal man selvfølgelig lige have styr på båden, inden den kommer ud på vandet. Læs mere om at få styr på båden her.

Ordentligt lys er vigtigt

På en båd skal der være godt lys. Uden ordentlige lys, kan det altså nemt blive ret farligt at sejle ude på vandet. Derfor er en af de ting, du skal have gjort klar på båden, lys. LED-lanterner til både er rigtig smarte. De holder længe og lyser godt.

Der skal være lys på båden og i båden. På båden er det praktiske lys. I båden er det mere hyggelige lys, men selvfølgelig også så man kan se noget, når man sidder i båden om aftenen. Med lidt hyggeligt lys, bliver turen altid bedre. Så få kigget på LED-lanterner til båden samt lidt hyggeligt ekstra lys, som for eksempel en lyskæde.

Gør båden hyggeklar til tur

Noget af det bedste ved at eje en båd, er hvor hyggeligt det er at sejle ude på vandet. Specielt om sommeren bliver den jo brugt rigtig meget. Der kan man nemlig sidde i badetøj om dagen og med en t-shirt om aftenen. Uanset hvad er det hyggeligt, men hvis man lige gør båden hyggeklar, kan det blive endnu hyggeligere.

Først og fremmest er det jo ikke så hyggeligt, hvis der er beskidt i båden. Så en ordentlig rengøring af båden, inden den skal ud på tur, vil nok være en meget fornuftig ide. Så kom i gang med kosten og kluden og få alle overflader gjort fine og rene.

Til sidst er det helt op til dig, hvordan du vil gøre båden endnu hyggeligere. Er det med lidt pynt, lyskæde, lanterner, blomster eller bare med lidt musik? Alle har deres egen ide af hygge, og derfor skal du bare have lov til at gøre båden hyggelig, på din helt egen måde. Men husk at få det gjort, inden den skal ud på vandet igen, hvis den ikke allerede har været det. Nu er vejret godt, så det er bare med at få båden brugt. Det er altid hyggeligt med en tur på båden, så få den gjort klar.