En teltfest kan være noget ganske særligt. Mange af os vil have gode minder for en vellykket teltfest, hvor vejret har været mildt og dagen god – hvad end der er tale om bryllup, konfirmation, fødselsdag eller bare en god fest i det hele taget.

Her kommer vores huskeliste til en god teltfest!

Pynt flot op

Et flot hvidt telt på en grøn græsplæne kan være et smukt syn. Men det giver nu alligevel bare noget ekstra, når man også pynter op.

Husk derfor at få indkøbt flag, balloner og evt. konfetti til dagen. Det bliver næsten ikke mere dansk, end når de danske flag er pyntet op som endnu en flot kontrast til det hvide lærred fra teltet.

Du kan naturligvis også pynte op med blomster og planter, der passer fantastisk ind i teltet, også på trods af at man allerede er udendørs. Det organiske giver liv og glade dage, og blomster i gule, røde, lilla etc. farver bidrager bare med en ekstra glød af forår eller sommer.

Hav styr på tilbehøret

Det at have styr på tilbehøret gør en kæmpe forskel. Selve oplevelsen af arrangementet bliver meget bedre, ligesom de praktiske aspekter ikke er til at se bort fra.

Med et gulv til partytelt slipper du får, at gæsterne skal opleve at enten græsset smitter af på deres fodtøj eller at f.eks. stiletter sætter sig i plænen og hænger fast.

Ligeledes er det mere gennemført, hvis du har sørget for at leje matchende borde og stole, hvor der vel at mærke er en vis komfort over stolene. Skal man sidde ned længe ad gangen, er det ikke sjovt, hvis det ender med at gøre ondt bag i ”takket” være hård plastik.

Hold drikkevarerne kolde

Skal man holde fest en varm dag, er det vigtigt, at der er nok med drikkevarer. De skal naturligvis være kolde, hvis solen er tilsvarende varm! En god idé her er at købe nogle billige murerbaljer og fulde dem med drikkevarer, som så overhældes med is. Murerbaljerne kan naturligvis også pyntes op, så de ikke udgør en irritation for øjet på en ellers gennemført fest.