Det varmere vejr er på trapperne! Og efter en vinter, hvor der har været lukket ned for sociale aktiviteter og været koldt udenfor, er der nok mange, der har set frem til det mildere vejr og muligheden for at igen komme ud og brænde noget krudt af.

Men hvad skal man lave, når nu foråret og sommeren kommer herop? Bringer her 3 gode muligheder til dig, der bor i – eller vil køre til – det jyske.

Zoo-per oplevelser med dyr!

Zoologisk have er et glimrende sted at besøge, uanset om det er på en date, med familien eller med et par venner. I Jylland er der masser af gode zoologiske haver, f.eks. Blåvand Zoo, Fun park, Aalborg Zoo og Randers regnskov.

I disse omgivelser er der en masse spændende for øjet samt en masse læring, du kan suge til dig. Det gode ved mange af disse steder er, at det også er nemt og bekvemt at tage en picnic kurv med inden for, så det ikke behøver at blive en dyr fornøjelse at besøge dyrene.

Oplevelser med fart på!

Hvad med en god gang gokart? Søger du aktiviteter nær Esbjerg, kunne du jo f.eks. hoppe i en gokart og dyste mod dine venner eller din familie! Se hvem der er hurtigst og nyd en dag, hvor der er mere fart på end typisk. Sikkerheden er naturligvis helt i top, og du skal ikke tænke på udstyr. Gokart inkluderer typisk altid hjelm, køredragt, handsker og andet der måtte være behov for.

Er du mere til action på to hjul? Så tag i skoven og kør mountainbike! Også her vil der være masser af action og sjov for alle størrelser. Sørg blot for at få det rette udstyr på, så sikkerheden også overholdes her.

Strand og skov

Apropos mountain bike i skoven! Der er masser af flotte skove og strande i Jylland, hvor du, dine venner eller din familie vil kunne nyde en udflugt sammen. Tænk bare på Råbjerg Mille, Syvårsskoven, Løkken, Børmose strand, Nordsøstien og meget mere. Det vrimler med smuk natur i Jylland – så se blot at komme ud og nyde den!