Når du har fri, så skal du altså huske at holde fri. Så skal hjernen kobles fra, kroppen skal i gang og din fritid skal nydes til fulde. Hvis du overvejer at begynde på en ny hobby, eller allerede har prøvet at spille Hardball, så ved du, at det er en sport, som kan muntre langt de fleste. Med fede airsoft våben kan du sammen med de andre spillere vække selv de mest drabelige computerspil til live, når I løber rundt og skyder på hinanden, som i en duel i en actionfilm. Mangler du en god guide til, hvor du skal starte, når du skal købe ind til at kunne spille Hardball, så læs med her.

Det skal du have styr på, inden du kan spille

Inden du begynder at købe ind til at kunne spille Hardball, skal du være sikker på, at du overholder aldersgrænsen i din lokale forening. Det er også en god ide at undersøge, hvor du kan spille Hardball henne. Der findes forskellige baner spredt rundt omkring i landet, så undersøg hvordan du kan komme derhen. Når du har styr på alt det praktiske, så kommer du til det sjove. Der er nemlig et hav af forskellige våben, tilbehør og andet grej, som du kan muntre dig med.

Lad dig ikke begrænse

For når du skal købe våben til at udkæmpe din næste Hardball-kamp, skal du bare drømme stort. Du kan få alt fra klassiske skydevåben til røgbomber og en masse tilbehør, så du bliver den skarpeste skytte på banen. Det er klogt allerede nu at købe ekstra magasiner, så du er sikker på, at du ikke løber tør undervejs. Det kan også være, at du skal forkæle dig med lidt forskellige typer af våben, så du kan finde din favorit. Smut allerede nu ind på hjemmesiden, og lade dig friste af de mange forskellige muligheder.