Gaming kan til tider være en dyr hobby. Især hvis du spiller spil, der stiller store krav til dit udstyr – herunder de populære online skydespil. Men også et spil som eksempelvis Rocket League stiller nogle høje krav til dit udstyr. Udstyret kan nemlig i disse spil være udslagsgivende i forhold til om du vinder, eller taber.

Gaming udstyr af høj kvalitet er bare ikke billigt. Det skal hele tiden fornys og holdes ved lige, hvis det skal kunne følge med i forhold til udviklingen af nye spil. Heldigvis er der nogle tricks til at spare penge på udstyr af høj kvalitet. Dette kan du læse mere om i næste afsnit.

Køb din næste gaming computer som refurbished

Nogle forhandlere af gaming computere tilbyder en ordning, hvor de sælger refurbished computere. Dette kunne eksempelvis være Føniks Computer. Refurbished er en måde, hvorpå en brugt computer får nyt liv. Den bliver selvfølgelig renset, får opgraderet de nødvendige dele eller udskiftet nogle for den sags skyld. På den måde får du altså en brugt computer, som fungerer som en ny. Og så siger det sig selv, at en refurbished computer er billigere end en ny. På den måde kan du altså få noget udstyr af høj kvalitet til færre penge.

Hvordan sparer jeg penge på andet udstyr?

Som du allerede ved, så har et godt gaming set-up brug for mere end blot en god computer. Derfor kan det også betale sig at spare penge på alt det andet udstyr, som hører til den samlede gaming-oplevelse. Ting som eksempelvis keyboard, mus, head-set og i nogle tilfælde også skærm, kan du med fordel købe brugt. Det kunne eksempelvis være på Den Blå Avis. Facebook har også en række handelsgrupper, hvor du kan være heldig at finde gaming udstyr til billige penge. Du skal blot være på vagt overfor svindlere.