Når du sidder med overvejelserne om, hvilke aktier du bør investere i for april 2021, handler det først og fremmest om, hvilken type investor du er. Leder du efter aktier med et langsigtet potentiale, som du kan vælge at investere i for april 2021, eller leder du efter gode day- eller swingtrading aktier. Når du har afklaret det, er det straks nemmere at gå til værks.

Hvis vi kigger med en valueinvestors øjne, er der flere aktier, der kan være spændende at tage et kig på. Her nævner flere eksperter blandt andet to aktier fra det svenske: Volvo og Autoliv. De selvsamme eksperter vurderer nemlig, at indtjeningsvækst bliver et gennemgående tema for 2021, hvor mange kommer til at investere i selskaber, der har potentialet til at øge deres indtjening. Det er nemlig én af de ting, der kan forsvare at aktierne kan stige yderligere i 2021.

Svenske aktier

Køb aktier i april 2021 kan være en rigtig god idé, da der er gode priser på aktier i øjeblikket. Især de to førnævnte svenske aktier har potentialet til at være gode investeringer i denne måned.

Volvo kan være en rigtig spændende aktie, dels fordi virksomheden har klaret sig utrolig flot gennem coronakrisen, men også fordi alt tyder på, at der er stort og stigende behov for lastbiler i fremtiden, som Volvo også producerer. Det kan betyde, at der ligger et kæmpe potentiale i aktien, hvis Volvo ender med at indfri de forventninger, der er til indtjeningspotentialet.

Hvis vi holder os lidt inden for bilsektoren, kan den svenske aktie Autoliv have meget potentiale. Det er en virksomhed, der både udvikler, producerer og tilbyder forskellige produkter inden for sikkerhedssystemer til biler. Selskabet har klaret det utrolig godt i 2020 – også på trods af coronakrisen – og der er et stort potentiale i markedet for airbags til motorcykler og fodgængere.

Hvis begge virksomheder kan indfri det indtjeningspotentiale, som eksperterne vurderer, der er, kan det gå hen og blive nogle rigtig gode investeringer at have gjort sig.