At have fritid med sine børn er skønt. Det er dejligt at have noget tid med sine børn, hvor man kan lave lige det, man har lyst til. Der er ingen begrænsninger, der er ingenting man skal nå – man har bare tid og ro til at lave lige det, man godt kunne tænke sig.

Sommetider støder man dog på nogle udfordringer: Man ved ikke, hvad man skal lave. Det er lidt af et luksusproblem, men det er om ikke andet et problem, der er værd at forholde sig til.

Det ender sommetider med, at man har så mange muligheder, at man simpelthen ikke ved, hvad man skal vælge. Men den udfordring kan løses. Måden, hvorpå den kan det, er ved at søge inspiration i, hvad andre børnefamilier gør.

Det kan man gøre ved at kigge på ens omgangskreds, og hvad de gør, men man kan også vælge at søge inspiration på diverse blogs på nettet.

Det vælter i gode og flotte blogs, hvor forældre deler, hvad de laver til hverdag med deres børn. Et eksempel på sådan en er www.madling.dk, hvor du også er så heldig, at du kan finde lækre madopskrifter.

Udvælg det, der virker for jer

Det er klart, at når man vælger at søge inspiration på blogs, hvor andre deler, hvad de laver, så skal man kunne finde ud af at udvælge det, der virker for ens egen familie.

Man får ikke spor ud af at kopiere en anden families levestil, da det ikke er sikkert, at det er det, der virker for ens egen familie.

Det er altså et spørgsmål om at kunne finde ud af at vælge de aktiviteter, der også passer godt til ens egen familie og ens egen families interesser – det er sådan, man skaber den bedste hverdag med sine børn.