Dette er sponsoreret indhold

De fleste danskere har kedet sig under lockdown. Mange har streamet og spist slik oftere, end de har bevæget sig. Måske er du er en af dem, der i kølvandet på lockdown ønsker at optimere sommerformen og komme tilbage i form. Hvis du er gået død i de klassiske løberuter og lange gåture, får du herunder inspiration til alternativ motion. 

Badminton

En billig og sjov måde at dyrke sport er ved at spille badminton. Man behøver ikke mange remedier, blot en makker at spille med og naturligvis en badmintonketcher. Man kan spille i en sportshal, hvor det ofte er muligt at leje en bane i et begrænset tidsrum. Er man ikke til den lokale hal, kan man sagtens spille hjemme i sin egen have eller i en park. Badminton egner sig til alle aldersgrupper og er den ideelle familiesport, som er perfekt til de kedsomme dage i ferien eller de lyse aftener i sommerhuset. Badminton kan spilles både for sjov, men også på konkurrenceniveau. Bliver man bidt af sporten, er der således mulighed for at melde sig ind i en klub og dyrke boldspillet på et målrettet plan. Hvis badminton lyder som den foretrukne aktivitet for dig, kan du læse mere her.  

Svømning

Det danske sommervejr er meget omskifteligt, men svømning er ideelt, uanset om der er høj sol eller silende regnvejr. Byder sommeren på varme og masser af sol, er en tur til stranden glæden for mange danskere. En dag på stranden betyder masser af bevægelse, uanset om man blot sopper og spiller bold i vandkanten, eller om man springer i bølgen blå og svømmer sig en tur. Viser det danske sommervejr sig ikke fra sin bedste side, kan man tage et smut i vandland eller svømmehal, hvor man kan svømme baner. Svømning kan man dyrke uanset niveau, og henvender sig dermed til de fleste typer og aldersgrupper. 

Gå på genbrugsjagt

Sommersæsonen er for mange, især kvinder, lig med fornyelse af garderoben. I de fleste større byer findes forskellige loppemarkeder og genbrugsbutikker. Hvis ikke man er fan af at dyrke sport, er genbrugsjagt en god mulighed for at få gået nogle kilometer og dermed brænde nogle kalorier, samtidig med at man får shoppet nyt til garderoben. Ved en rundtur på de store loppemarkeder får man hurtigt gået nogle kilometer. At købe tøj brugt er desuden en bæredygtig, besparende og ikke mindst moderne løsning, hvis man gerne vil opdatere sin stil ofte.