I en travl hverdag kan det godt være svært at finde tid til rigtigt at være sammen som familie. Vi lever i en verden fyldt med distraktioner af den ene eller den anden slags, som kan være rigtig svære at lægge fra os. Udover arbejde og skole er der også sociale medier, der har det med at fylde noget mere end nødvendigt. Derfor er det nogle gange en god idé at tage en total kold tyrker fra alt, hvad der hedder smartphones, computere og iPads. Det kan I bl.a. gøre ved at tage på ferie i naturen

 

Naturferier er for alle

Nogle tænker måske på naturferier som noget, man kun kan opleve, hvis man er klar på at bestige høje bjerge eller vandre flere hundrede kilometer. Det er imidlertid ikke rigtigt, for naturferier er nemlig for alle mennesker. Du behøver bestemt ikke tage på århundredets vandretur for at opleve naturen. Nogle af de smukkeste og skønneste ting i verden kan opleves ved en enkelt nat i shelter. Det handler om at finde det, der passer dig og din familie allerbedst og så bare nyde jeres tid sammen.

 

Det rigtige udstyr

Det er selvfølgelig vigtigt at have det rigtige udstyr med, når I skal på naturferie. På denne liste kan du finde en kort oversigt over nogle af tre ting, der i hvert fald er gode at få med:

  • Et camping toilet. Det er ikke alle steder, der tilbyder toiletfaciliteter, så derfor er det en rigtig god idé at have dit eget med.
  • Et telt. Hvis du vil overnatte i naturen, er teltet en af de bedste måder at sikre sig en god og tryg nattesøvn.
  • En trangia. Det er noget sjovere at være på naturferie, hvis der er mulighed for at lave varm mad. Det kan du med en trangia.